O MENI

What I am all about.

Kao dijete stalno su me ispitivali jedno te isto dosadno pitanje: “Što bi htio biti kad odrasteš?” A ja nisam bio kao ostala djeca. Ja nisam htio biti policajac, vatrogasac ili nogometaš. Zapravo nisam niti znao što bi htio biti. Jedino što mi je bilo na umu je bio moj kompjuter i igrice. Živio sam u uvjerenju da su moji prijatelji miljama ispred mene samo zbog toga što mene netko muči s tim pitanjem.

Nedugo nakon došlo je i moje vrijeme. Bio sam najsretniji kada smo u petom razredu osnovne dobili informatiku kao predmet. Bila mi je najdraži predmet. Tada to nije bilo nešto mnogo, ali mene je to zaista zanimalo i pomislio sam da napokon mogu odraslima odgovoriti što bih htio biti kad odrastem.

Prošlo je dosta vremena, a ja sam postao ekonomist po struci. Ali, nisam htio da me išta sputava na putu da ispunim svoje snove. Trudio sam se sam većinu toga naučiti sam, ali diploma je ipak diploma. Tako sam u Algebri dobio certifikat za programera u C#-u i ASP.Net-u te certifikat za Android developera. Od priznanja imam još i one za MTA:Software Development Fundamentals i Google AdWords Search.

Nakon puno odricanja i truda napokon mogu reći da sam uspio u svom naumu. Od dječaka kojemu se ovo ponekad činilo nedostižno, danas ponosno nosim titulu osnivača i direktora digitalne agencije Debug IT za dizajn, marketing i izradu aplikacija.

Zanima me puno područja, ali sam najjači u digitalnom marketingu te backendu u C#-u i Javi. Također se dobro snalazim u frontendu i bazama podataka, a sa dodatnim učenjem i poboljšavanjem samog sebe ne namjeravam tako brzo stati.

C# 85%
JAVA 83%
SQL79%
JavaScript 15%
XML 90%
CSS3 30%
HTML5 73%
Bootstrap70%

ISKUSTVO

Batman would be jealous.

Izrada Web Aplikacija

Izrađujem sve vrste web aplikacija po narudžbi i implementiram ih u nove ili postojeće web projekte.

Digitalni Marketing

Bavim se izradom balansiranih i dobro osmišljenih programa i kampanja za Vas i Vaše poslovanje!

Izrada Android Aplikacija

Izrađujem kvalitetne mobilne aplikacije za Android platformu vrhunskog dizajna i skrojene po Vašim željama.

PORTFOLIO

I build the real value.

debug it
Zatvori

Debug IT

Web stranica

Kreativna agencija iz Zagreba koja se bavi izradom web stranica, aplikacija, grafičkim dizajnom te digitalnim marketingom.

Dizajner:Ivana Perko

Developer: Goran Deak

Klijent: Debug IT

awm servis
Zatvori

AWM Servis

Web stranica

Kvalitetan i pouzdan servis za računala sa dugogodišnjim ikustvom i sjedištem u Zagrebu spreman za otklanjanje svih poteškoća!

Dizajner:Ivana Perko

Developer: Goran Deak

Klijent:AWM Servis

select debug it goran deak
Zatvori

Select

Izrada android aplikacije

SELECT - android aplikacija za luksuzne transfere

Dizajner:Ivana Perko

Developer: Goran Deak

Klijent:Select

olilab
Zatvori

OLILAB Laboratories

Digitalni Marketing

OLILAB Laboratories je hrvatska firma koja se bavi proizvodnjom, veleprodajom i maloprodajom kozmetičkih proizvoda na području Republike Hrvatske i okolnih zemalja.

Specijalist za digitalni marketing: Goran Deak

Klijent:Olilab

blue boat rent-a-boat
Zatvori

Blue Boat Dubrovnik

Web stranica

Blue Boat Dubrovnik je rent-a-boat tvrtka koja je zaslužna za najbolja putovanja morima Dubrovačko-neretvanske županije.

Dizajner:Ivana Perko

Developer: Goran Deak

Klijent:Blue Boat Dubrovnik

KONTAKT

Hire me.

Top